Език:

Запознанства с Polovinka.BG

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ


1.1 Писането на кирилица е задължително не само във форума, но и навсякъде в сайта Polovinka.BG! Забранява се използването на латиница при писане на съобщения на български!
1.2 При повече от 3 мнения, написани на латиница, модераторите имат право да прилагат наказания.
1.3 Преди да пуснете тема във форума, за каквото и да било, първо проверете добре дали тя вече не съществува. Дублирани теми ще бъдат изтривани, а авторите им - наказвани. Съвет : Използвайте търсачката...
1.4 Всяка тема, блог, музика, видео или снимки, трябва да са пуснати в съответния раздел/категория. Администраторите имат правото да преместват публикациите в правилните категории/раздели.
1.5 Не пускайте безсмислени коментари, реклами не на място и прочие действия.
1.6 Пускането на много теми/блогове/коментари, с цел реклама или само и единствено добиване на кредити - също не е разрешено и се наказва. Материалите ще бъдат премахвани!
1.7 Екипът на Polovinka.BG си запазва правото да изтрива постове и теми ако прецени, че не трябва да ги има, без да предупреждава съотвения потребител, пуснал поста. Същото важи и за всякаква друга информация в сайта.


2.1 Всеки потребител дава съгласието си да му бъдат изпращани електронни писма и sms-и с рекламно и промоционално съдържание, свързани с предлагането на продукти и услуги, предоставяни от или с участието на "ИТ Къмпани" ЕООД.
2.2 Забранено е рекламирането! Ако имате нужда от реклама, свържете се с администратор или отдел 'Продажби'


3.1 Теми или постове съдържащи расистки или обиждащи мнения се изтриват.
3.2 Нямате право да обиждате другите потребители в сайт Polovinka.BG !!! Наказанието може да бъде незабавна забрана за достъп, без предупреждение.
3.3 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на сайта или администрацията му.


4.1 Хора, които системно нарушават някое от правилата ще получат наказание.
4.2 Ако получите предупреждение, че нарушавате правилата значи сте много близо до наказание, но може да получите наказание без предупреждение.
4.3 Компромиси се правят само към нови потребители, които още не са свикнали с правилата на форума и сайта.
Опитните потребители ще си понасят всички последствия без препратка към правилата.
4.4 Бановете за леки нарушения са за определен срок, който се обявява в последното мнение на нарушителя.
4.5 Не се правете на модератори/администартори в сянка! Ако дадения въпрос за бан, или нещо свързано с админите НЕ Е КЪМ ВАС, не пишете в темата.


При нарушение на някое от горепосочените правила, наказанието се определя от администраторът на Polovinka.BG.
Екипът си запазва правото за променяне на правилата!